ruimte voor tijdelijk gebruik!

Tijdelijk gebruik van winkelruimte voor heel veel verschillende activiteiten

Try-outs
Is er een markt voor de sieraden die ik maak? Wat vinden -potentiële- klanten van door mij ontworpen kleding? Is dit een goede buurt voor mijn lampen? Hoeveel omzet kan ik doen met mijn producten, zodat ik beter weet welke risico’s ik aan ga als ik een huurcontract van 5 jaar teken. Met deze vragen probeerden ondernemers in spe uit of hun producten aftrek vonden in de doelgroep die de 9-straatjes bezoekt.

Sample outlet
Een schoenwinkel met alleen maat 37 schoenen trok 3 maanden lang vele fashionista’s naar de berenstraat. Voor de winkelier was het een tweede verkooppunt en een manier om aandacht te krijgen voor de unieke sample’s van italiaanse designers die hij had kunnen inkopen. Ook de ontwerpers van Coach & Jackets verkochten de hun samples van modieuze jassen, kolberts en vesten van o.a. de collectie Vent du Nord.

Een eigen winkel
Nederland kent vele beurzen en daardoor ook vele beurs exposanten. Een “eigen” winkel is een leuke ervaring om ook buiten de beurs kalenders om de mooie handelswaar en prachtige collecties aan klanten te kunnen laten zien.
Onder andere antieke modesieraden (costume jewelry), vintage -klein- meubels en accessoires, sjaals, tassen, laarzen, schoenen, spreien, Pools Aardewerk en Zuid afrikaanse tafel accessecoires.

Exposities
Vele beeldende kunstenaars gebruikten de ruimte als expositieruimte. Fotografie, schilderkunst, mozaïekwerk, design meubels, plastieken en bronzen beelden kwamen in de expositie ruimte prachtig uit.

Een echte winkel naast een webwinkel
Ontmoet de webwinkel klanten “life” in de tijdelijke winkel in de 9-straatjes. En ontmoet nieuwe klanten die ook weer naar de webwinkel kunnen komen. Gebruik het om een nieuwe collectie te introduceren of om de oude collectie uit te verkopen.

Share